Voor het succes van de trainingen voor jouw organisatie werken we samen met deze partners:

 

Ervaren trainingsacteurs

 

Vaardigheden leren doe je door te oefenen. In onze trainingen en workshops is veel tijd ingeruimd om te oefenen met gesprekken. Wij werken nauw samen met een selecte groep ervaren trainingsacteurs. Uiteraard verstaan zij hun vak, want dat is voor ons het belangrijkste selectiecriterium, maar wij kiezen ook mensen die jouw business begrijpen en een geloofwaardige rol neer kunnen zetten. Zij  maken deel uit van het team dat de training geeft. Trainers en acteurs zijn volledig op elkaar ingespeeld. De acteurs hebben de cases en de materie helemaal in hun vingers.

Thomas
Thomas Boer
JeroenW2
Jeroen van Wijngaarden
Jet2
Jet Pagnier
Benjamin Gijzel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_small

 

 

 

 

IK-werk is gespecialiseerd in het werken aan duurzame inzetbaarheid van mensen waardoor er ook op lange termijn een gezonde fit blijft bestaan tussen individu en organisatie. IK-werk coacht en traint hoogopgeleide professionals die de lat voor zichzelf (en vaak ook voor anderen) hoog leggen. Op het werk leveren ze superieure kwaliteit en daar worden ze om gewaardeerd. Maar de prijs die ze hiervoor betalen is hoog. Want ze putten zichzelf uit, wat leidt tot klachten van overbelasting en verlies van werkplezier. Ze hebben de wens om met meer ontspanning, plezier en energie te werken. Dit kunnen ze leren bij IK-werk.

 

 

HFM

 

 

 

HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De online assessments van HFMtalentindex bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Waarom scoort het ene team beter dan het andere? Welke combinatie van talenten werkt het best?

Wij werken in onze trainingen met de TalentScan en de Develop

De Talent Scan is een laagdrempelig ontwikkelingsinstrument waarmee je professionals op een positieve manier prikkelt in hun ontwikkeling. Het instrument geeft inzicht in de talenten van de medewerker voor de belangrijkste vaardigheden van de professional. Waar ben ik goed in bij het opbouwen van klantrelaties? Wat voeg ik toe aan de samenwerking? De Talent Scan maakt de medewerker bewust van zijn kwaliteiten. Want jezelf ontwikkelen doe je het best vanuit je kracht.

Met het online assessmentinstrument Develop brengt je het potentieel en de huidige performance van een medewerker op een specifiek competentieprofiel in kaart. De Develop maakt in een oogopslag duidelijk waar de medewerker nog ruimte heeft om zich te ontwikkelen. Jouw medewerkers krijgen in de Develop ontwikkeltips die aansluiten bij hun ontwikkelmogelijkheden. Uitdagend én haalbaar. Het rapport bevat een ontwikkelplan, zodat jouw medewerkers dezelfde dag nog aan de slag kunnen met hun ontwikkeling.